Hierbij de verplichte algemene voorwaarden. Deze bevatten geen vakjargon en onnodige woorden die de boodschap vooral onduidelijk maken, maar beschrijven in korte, klare taal waar wij voor staan. Wij willen namelijk alleen maar tevreden klanten!

Copyright © 

365Vertellis, het merk, het idee, het design en de producten zijn het resultaat van de samenwerking tussen Vertellis (Lars, Bart, Willem en Lizette) en 365 (David and Arjan). Wij stoppen met liefde onze creativiteit, tijd en energie in de ontwikkeling en verspreiding van het spel om gesprekken op gang te brengen en mensen zo echt contact met elkaar te laten maken. Uiteraard is het niet wettig om onze ideeën voor eigen winst te gebruiken. Dit lijkt ons wel zo logisch en eerlijk, maar helaas schijnen we dit toch te moeten vermelden.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 21.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Wanneer wij op de hoogte zijn van langere levertijden zullen wij dit op onze website vermelden.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: €3,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen.

Alle bestellingen binnen Nederland worden met track & trace verzonden (België uitgezonderd). Gratis verzending voor bestellingen vanaf 35,-.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas zijn we hier afhankelijk van de postbezorging kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Door piekdrukte kan de bezorgtijd langer zijn.

Wanneer retourneren?

Toch ontevreden? Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je het ongebruikte spel wilt retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het spel. Wanneer je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Is het spel beschadigd bezorgd? Ook dan kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst laten weten dat je het spel wilt retourneren en/ of vervangen. Laat ons in dit geval weten dat het spel beschadigd bezorgd is en of je een vervangend spel wenst.

Hoe retourneren? 
Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je het spel wilt retourneren en/ of vervangen. Dit doe je door te mailen naar hallo@365vertellis.nl onder vermelding van je naam en het adres van bezorging.

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het spel binnen 14 dagen retour te sturen. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je het spel tijdig hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Het spel retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Laat in iedergeval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door de pakbon erbij te doen of jouw naam en ordernummer op een briefje te schrijven en deze bij te voegen.

Retourneren kan aan het volgende adres: 
Printing Partners 
t.a.v. 365Vertellis
Edisonstraat 65, 7006 RB 
Doetinchem

Verzendkosten retourneren 
Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht en het spel retourneert dien je deze zelf te betalen, Vertellis vergoedt deze kosten niet.

Teruggave aankoopbedrag 
Wanneer wij tijdig op de hoogte zijn gesteld van de wens om het spel te retourneren, wij het spel hebben ontvangen, en wanneer je sluitend bewijs van complete terugzending kunt laten zien, zullen wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugstorten.

Uitgesloten van herroeping (terugsturen) 
De gepersonaliseerde sleeves kunnen niet teruggestuurd worden, aangezien deze voor de klant specifiek zijn opgemaakt.